Lease

Scooterlease

Scooter, bromfiets of motor leasen?

Rikkers Scooters en motoren biedt u de mogelijkheid tot het leasen van uw scooter / bromfiets of motor.

Meer informatie over leasen

Het leasen van een scooter of motor is eigenlijk niets anders dan een scooter of motor kopen en betalen in termijnen, ook bent u direct eigenaar van de scooter of motor. 

Rikkers Scooters en Motoren werkt samen met Santander Lease, door deze samenwerking bieden wij u de mogelijkheid om uw scooter of motor te leasen en hiervoor dus een maandelijks bedrag te betalen over een bepaalde periode. 

De kosten van het maandelijks te betalen bedrag hangen af van het aankoopbedrag van je scooter en van het aantal maanden waarin je het aankoopbedrag wil af betalen.

Als u de scooter of motor naar keuze hebt gezien en de gewenste accessoires heeft geselecteerd kunt u de bestelling online plaatsen. Let op, bij het afrekenen dient u de keuze lease, dus betalen in termijnen, te maken.

Iedereen heeft andere wensen en behoeftes. Daarom bepaalt u zelf de looptijd, met een maximum van 72 maanden, zodat u precies weet wat het te betalen maandelijkse bedrag wordt. Om een scooter of motor te kunnen leasen vult u het aanvraagformulier tijdens het bestelproces in. Wanneer u lease aanvraag akkoord is bevonden, sturen wij u het leasecontract toe. Zodra de leasemaatschappij akkoord is, verwerken wij de order en wordt u scooter of motor zo spoedig mogelijk rijklaar gemaakt.

De maximale looptijd van het leasecontract is 72 maanden.

Extra aflossen kan altijd en is boetevrij.

Klanttevredenheid vinden wij bij Rikkers Scooters en Motoren erg belanrijk. Wanneer u tevreden bent, dan zijn wij dat ook. 

Over het leasen zijn wij transparant, maken heldere afspraken en duidelijke betalingstermijnen. Uiteraard staan wij ook voor onderhoud en/of reparatie voor uw klaar.

Bent u toch benieuwd welke scooter bij u past, of een vrijblijvend advies willen, bezoek dan onze winkel.

Direct contact met Rikkers Scooters & Motoren

Onze openingstijden

Maandag: 09.00 – 17.30 uur
Dinsdag: 09.00 – 17.30 uur
Woensdag: 09.00 – 17.30 uur
Donderdag: 09.00 – 17.30 uur
Vrijdag: 09.00 – 18.00 uur
Zaterdag: 09.00 – 16.00 uur
Zondag: Gesloten