In 3 keer betalen

In 3 keer betalen

Bij Rikkers scooters en motoren kunt u nu ook kiezen voor de betaaloptie: ‘’in 3x betalen’’. Dit houdt in dat u het aankoopbedrag niet in 1x betaald, maar in 3 keer kunt betalen. Gespreid betalen dus zonder rente!

Een scooter kopen maken wij nog makkelijker, want beschikt u nu niet over het gehele aankoopbedrag, maar binnenkort wel, dan is deze betaalmethode een extra uitkomst. Heeft u een bonus in het vooruitzicht, vakantiegeld, of salaris? Kies dan voor ‘’in 3x betalen’ zodat u nu een scooter kunt kopen en de rest later betaald.

Voorwaarden en voordelen

Iedereen kan gebruik maken van de “in 3x betalen” betaalmethode. De enige voorwaarde is dat het totale aankoopbedrag niet hoger mag zijn dan €5000,-. BKR Registratie? Geen probleem, want met deze betaalmethode wordt er niet naar een BKR Registratie gekeken. Ook al bent u geregistreerd bij het BKR, dan kunt u alsnog een aankoop doen en betalen in 3 termijnen. Omdat er niet naar de BKR gekeken wordt, is er ook geen sprake van een lening met de deze betaalmethode. U gaat dus geen lening aan en betaalt ook geen rente.

Wanneer verwerken we uw bestelling?

Wanneer u voor de betaaloptie “in 3x betalen” kiest en het eerste deel heeft betaald, dan verwerken wij uw bestelling direct. Wij maken geen verschil tussen een volledig betaalde order of een “in 3 x betalen” order. U ontvangt dus even snel uw scooter/motorfiets/bromfiets.

Direct contact met Rikkers Scooters & Motoren

Onze openingstijden

Maandag: 09.00 – 17.30 uur
Dinsdag: 09.00 – 17.30 uur
Woensdag: 09.00 – 17.30 uur
Donderdag: 09.00 – 17.30 uur
Vrijdag: 09.00 – 18.00 uur
Zaterdag: 09.00 – 16.00 uur
Zondag: Gesloten